## Ashington Festival's 2025 Arena & Stage timetable

- **1.30-2.15pm.** Ashington Musical Theatre Society (45minutes).
- 2.15-2.45pm. Wheel2Wheel Display Team (25mins).
- 2.45-3.30pm. Fiona Harrison. !940's tribute act celebrating VJ Day. (45mins).
- 3.30-4pm. Ferret Racing (30mins).
- **4-5pm.** Tom Foolery. Children's Entertainer. (1hour).
- **5-6pm.** The Jacquie Young Band. (1hour).
- **6-6.30pm.** Ferret Racing (30mins).
- **6.30-7.15pm.** Fiona Harrison. 1940's tribute act celebrating VJ Day. (45mins).
- **7.15-8pm.** Wheel2Wheel Display Team. (25mins).
- 8-9pm. Tracey Quinn AKA Shania Twain Tribute Show. (1hour).
- **9-10pm.** Legend Has It.
- **10pm.** Fireworks. (8-10 mins).
- **10.10-11pm.** Legend Has It.